Prijzenpot

EEN MOOIE PRIJZENPOT! 

1. Optreden op Volta – 30 april 2017 – Gentse Vooruit.

De winnaar van CONCOURIOSO mag optreden op VOLTA. Elk jaar organiseert Curieus een groot cultureel evenement in de concertzaal van de Vooruit. Je kan er die avond terecht voor muziek, podiumkunsten, verhalen, foto, expo, videokunst,… In 2015 floreerde Skordatura Punkjazz Ensemble in het voorprogramma van Admiral Freebee, Blaudzun, Huydrogen Sea. In 2016 opende Marta Rosa in het voorprogramma van Gentse knallers Raketkanon, Stadt en Elefant

In 2017 staan Het Zesde Metaal én Warhaus op het podium, juich juich! Bekijk het volledige programma hier: www.voltaxl.be

Print
Op de affiche van VOLTA tijdens de vorige edities
:

volta_affiches

2. Twee dagen opnametijd in de Studio Boma – Gent.

Naast podiumkansen krijgt de winnaar ook twee dagen opnametijd cadeau in de Gentse Studio Boma. Studio Boma ontstond in 2012 uit een coproductie van geluidstechnici en muzikant-producers. Hun prioriteit ligt niet enkel bij het verzorgen van een technisch-kwalitatieve opname, maar ook bij de muziek zelf. Studio Boma is van mening dat ‘wat’ opgenomen wordt, even doorslaggevend is voor het eindresultaat dan ‘hoe’ het wordt opgenomen.

bomastudio

3.  Optreden – Opening zesde seizoen LIVEMUZIEK@ALIJN – 28 september 2017 – Huis van Alijn, Gent.

De Vrienden van het Huis van Alijn organiseren elke laatste donderdag van de maand een intiem avondconcert op de museumzolder. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. De winnaar van CONCOURIOSO mag het vijfde seizoen openen. De winnaar speelt een uur op de zolder van Pierke. Het publiek zit en is gedurende het hele concert stil. Muziek staat er centraal. Een uitzonderlijke kans dus voor pril talent. Zowel Belgische als buitenlandse groepen traden hier reeds op. De winnaars krijgen hier een vergoeding voor.

Schermafbeelding 2016-01-18 om 15.46.51

4. Media: Urgent.fm. De winnaar mag een live-sessie spelen op Urgent.fm tijdens Vantage Point, uw wekelijkse excursie door het Belgische muzieklandschap. Van aanstormend talent tot gevestigde waarden, het Vantage Point team zet het chauvinisme terug op de kaart met nieuwtjes, verslagen, livesessies en reportages.

urgent_logo

Advertenties